Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το νέο Δ.Σ. του ΟΠΣ Ικαρίας

.....
 
.

Γεια σας μέλη και φίλοι
αυτό είναι ένα καθυστερημένο αλλά οφειλόμενο ποστ. Όπως ξέρετε, πριν μερικούς μήνες κάναμε Γενική Συνέλευση όπου αναδείχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας. Με το ένα και με το άλλο, ξεχάσαμε να σας πούμε τα μέλη του! Λοιπόν, αυτοί είναι:




Λευτέρης Καρούτσος

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λευτέρης Ν. Καρούτσος


.
.
Ευγενία Βάλλα

  • Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευγενία Βάλλα

. Άγγελος Καλοκαιρινός
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Άγγελος Καλοκαιρινός


.
. Λευτέρης Τρικιριώτης
  • ΤΑΜΙΑΣ: Λευτέρης Τρικιριώτης

.....

Σύμβουλοι .
 
.....
 
Ξένια Αποστολοπούλου
  • Ξένια Αποστολοπούλου


.
.....
Ειρήνη Μπάκα
  • Ειρήνη Μπάκα



.
.....
Νίκος Μουλάς
  • Νίκος Μουλάς



.....


 
Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα εξής:

1) Να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου όσον αφορά την ασφάλιση και σήμανση διαδρομών: α) "Μονοπάτι των Δύο Φαραγγιών", β) "Γύρος του Δάσους του Ράντη", και γ) "Αρέθουσα – Μαυράτο".

2) Να συνεχιστεί εντατικά η σηματοδότηση των διαδρομών την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει ο Σύλλογός μας.

3) Να εξεταστεί το ενδεχόμενο αποδοχής από μέρους του Συλλόγου του χώρου ο οποίος προσφέρεται από συμπολίτη μας σε κατάλληλη θέση με σκοπό τη δημιουργία Ορειβατικού Καταφυγίου στην Ικαρία.

4) Να γίνει συννενόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία με σκοπό τη διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα "Παροχή Βοήθειας - Διάσωση Ορειβατών και Πεζοπόρων".

5) Να παρασχεθεί βοήθεια στους διοργανωτές του ετήσιου Μουσικού Σεμινάριου Ικαρίας για την διάνοιξη του παλιού μονοπατιού από το κέντρο του χωριού Χριστός μέχρι την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη όπου γίνονται οι εκδηλώσεις ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των μουσικών και όσων συμμετέχουν στο σεμινάριο.

6) Να ενταθούν οι προσπάθειες του προεδρείου και των μελών του νέου Δ.Σ. για καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, να γίνουν εγγραφές νέων μελών και να τακτοποιηθούν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες.
 .
.
.....
Λίγο ξερά και τυπικά ίσως σας φάνηκαν αυτά, ήταν όμως απαραίτητα. Θα αναπληρώσουμε στο επόμενο ποστ που θα είναι ο πολυαναμενόμενος
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
για τους επόμενους τέσσερις μήνες.
 Προσβλέπουμε σε μια δημιουργική διετία!
 
.
.....


Όπως πάντα, σχόλια, ερωτήσεις, πληροφορίες και παράπονα εδώ
καθώς και στο γκρουπ "Ορειβάτες Πεζοπόροι Ικαρίας" στο facebook.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, 2015
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζητω η νεα Κυβερνηση του Βουνου!
Να βοηθησετε τον κοσμο να μαθει να κινειται με ανεση και χωρις φοβο στις αγριες μεγαλειωδεις ομορφιες του νησιου μας, να τις γνωρισει και να τις αγαπησει!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πλατιάσω λέγοντας ότι είναι ωραία πρόσωπα. Αυτό είναι οφθαλμοφανές. Θα πω: Επιτέλους πρόσωπα με ονόματα και υπογραφές! Όχι άλλο φλου και ούλοι εμείς εφέντη και το αποτέλεσμα ένα τίποτα.

Στη διάθεση σας ό,τι θέλετε.
Νανά