Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ανιχνευτές Ναυτοπρόσκοποι στη Χάλαρη.

Χαίρετε αγαπητοί φίλοι του μπλογκ Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν μόνο οι Έλληνες Οδηγοί που έδρασαν στην Ικαρία, αλλά και άλλες αντίστοιχες ομάδες, υποβοηθούμενες από Ικαριώτες φίλους, ήλθαν και έκαναν εκδρομές περιπέτειας. Μια από αυτές ήταν το "Κατέβασμα της Χάλαρης" από την Κοινότητα Ανιχνευτών του 4ου συστήματος Ναυτοπροσκόπων Πάτρας.
Ο φίλος Κώστας Καρούτσος που τους οδήγησε, είχε την καλωσύνη να μας δώσει πρόσβαση στο φωτογραφικό αρχείο το οποίο σας παρουσιάζουμε.
Οι Ανιχνευτές φιλοξενήθηκαν στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδιών. Από εκεί ξεκινώντας, κατέβηκαν στο φαράγγι από την είσοδο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και, προχωρώντας ουσιαστικά εκτός μονοπατιού, κατέβηκαν τον ποταμό, βαδίζοντας, σκαρφαλώνοντας ή και κολυμπώντας μέσα στην κοίτη (ήταν Σεπτέμβρης και τα νερά ήταν λιγοστά, σχεδόν στάσιμα), και έφτασαν μετά πολλές ώρες στην έξοδο του φαραγγιού στο Να. Μπράβο τους! Να μας ξανάρθουν!
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε τα καλά παιδιά την επόμενη φορά ανάβαση από της Ελιάς τον Κάμπο στην Εριφή κατασκήνωση εκεί και μετά κατάβαση του φαραγγιού μέχρι το Να!

Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας είπε...

Που το θυμήθηκες; Ωραία ιδέα. Θα είναι καταπληκτική πολυήμερη περιπέτεια για τα παιδιά!
Εμείς στην υποστήριξη (μεταφορικά, τροφοδοσία, πρόσθετος εξοπλισμός κτλ.)κι εσύ οδηγός στη διαδρομή!