Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

"Μονοπάτι των Ξωτικών" Κυριακή 7 Απριλίου

Summer Walk Ikaria 2  

Την Κυριακή 7 Απρίλιου, καθώς θα σταματήσουν οι σοροκάδες και ο καιρός φαίνεται πως θα είναι καλός, σας καλούμε σε άλλη μία ανοικτή εκδρομή που όπως κι η προηγούμενη, απευθύνεται σε όλους - μέλη ή μη.

Ikaria 181

Αν και το περπάτημα διαρκεί γύρω στις 4 ώρες, η πορεία είναι εύκολη σε αρκετά ομαλό έδαφος μέσα σε κοιλάδες και ανάμεσα σε λόφους.

tree at theoktistis

Trail of the Elves # 1

Θα ξεκινήσουμε το περπάτημα στις 10 το πρωί από τις Ράχες, συγκεκριμένα από τα "μικρά φράγματα" στην περιοχή "Βαθές" ανάμεσα στο Τραγοστάσι και στη Μονή Μουντέ.

Ikaria

Θα περάσουμε και θα σταματήσουμε στη Μονή Θεοκτίστης (όπου μπορεί να υπάρχουν λουκουμάδες!)

ΟΠΣ Ικαρίας 051

Και θα τελειώσουμε στον Κάμπο στην ταβέρνα του Ζαχαρία.

ΟΠΣ Ικαρίας 033

Προσοχή A: Για να γίνει σωστά αυτή η εκδρομή και να μην μπερδευτούμε με τα αυτοκίνητα κτλ., ορίζουμε δύο ραντεβού:
Το ένα θα είναι στις 9 π.μ. στον Κάμπο (στου Ζαχαρία) όπου θα μας περιμένουν δύο αυτοκίνητα που θα μας μεταφέρουν στις Ράχες.
Το δεύτερο θα είναι μία ώρα αργότερα, δηλ. στις 10 π.μ. στις Ράχες, κοντά στη Μονή Μουντέ, στο γεφύρι του δρόμου ανάμεσα μικρά φράγματα.


Προσοχή Β: Επειδή, καθώς είναι λογικό, οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το πρώτο ραντεβού στον Κάμπο γιατί εκεί το απόγευμα θα μπορέσουν να ξαναβρούν το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι τους, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να έχετε μαζί σας 2-3 ευρώ για τα καύσιμα των αυτοκινήτων που θα μας μεταφέρουν στις Ράχες.


Σας περιμένουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πρόσκληση με τέτοιες φωτογραφίες;