Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καθαρισμός Μονοπατιού Μύρσωνα - Κυριακή 22/11






Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας προσκαλεί μέλη και φίλους σε ολοήμερη εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό και τη σηματοδότηση της πεζοπορικής διαδρομής:

Μονοπάτι του Μύρσωνα

Βαθές (Μουντέ)- Μαντριά- Γιαλισκάρι




Είναι ένα μονοπάτι που αγαπάμε πολύ. Υλοποιώντας το πρόγραμμά μας σας καλούμε να συντηρήσουμε καθαρίζοντας και σηματοδοτώντας αυτή την ωραία πεζοπορική διαδρομή που συνδέει το βουνό με τη θάλασσα, αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Προσοχή στα ακόλουθα:

1) Ραντεβού στο "Μικρό Φράγμα" 1,5 χμ μετά το χωριό Καστανιές στις 8:30 πμ.

2) Οργάνωση ομάδας και εκκίνηση στις 9:00 πμ

3) Οι ώρες δουλειάς θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις του καθαρισμού. Γενικά η διαδρομή καλύπτεται σε 2 ώρες χαλαρού περπατήματος χωρίς στάσεις. Επομένως προβλέπουμε περίπου 5 έως 6 ώρες απασχόλησης.

4) Χρήσιμα υλικά-εργαλεία: κλαδευτήρι, πριονάκι, γάντια εργασίας και ό,τι θεωρεί χρήσιμο ο καθένας για παρόμοιες εργασίες (αρκεί να μπορεί να το χειριστεί με ασφάλεια).

5) Ατομικός εξοπλισμός: Νερό (1 1/2lt ο καθένας ή  ανάλογα με την προσωπική ανάγκη),κολατσιό, μποτάκια trekking ή ελαφρά αθλητικά παπούτσια, ρούχα άνετα, αδιάβροχο, ήδη προσωπικής υγιεινής, σακούλα για τα σκουπίδια μας.

6) Αρχηγός δράσης: Ειρήνη Μπάκα. Τηλ. επικοινωνίας Συλλόγου: 698 7202367

7) Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας για δηλώσεις συμμετοχής ώστε να οργανώσουμε καλύτερα την εκδρομή αλλά και την επιστροφή μας στο σημείο εκκίνησης.







Σας περιμένουμε!





    Σχόλια, ερωτήσεις και πληροφορίες εδώ καθώς και στα γκρουπ
    "Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας" και "Ορειβάτες Πεζοπόροι Ικαρίας"
    στο facebook.

    Παρπασκευή 20 Νοεμβρίου, 2015
    .
    .

    Δεν υπάρχουν σχόλια: