Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Φωτογραφίες από τον καθαρισμό του Μονοπατιού του Μύρσωνα







Το μεγαλύτερο μέρος του μονοπατιού του Μύρσωνα καθαρίστηκε χάρη στους φίλους μας εθελοντές και τους ευχαριστούμε πολύ. Όσοι δεν καταφέρατε να ρθείτε, θα υπάρξει κι αλλη ευκαιρία.Αυτο ήταν μόνο η αρχή! ;-)
Posted by Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας · Mountaineering Club of Ikaria on Monday, November 23, 2015


Όπως ανακοινώσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, την περασμένη Κυριακή έγινε από 15 εθελοντές μέλη και φίλους του Συλλόγου μας ο καθαρισμός της ωραίας πεζοπορικής διαδρομής στο:

Μονοπάτι του Μύρσωνα

Βαθές (Μονή Μουντέ)- Μαντριά - Γιαλισκάρι





Το μονοπάτι του Μύρσωνα είχε να καθαριστεί πολλά χρόνια γι' αυτό είχαμε πολλή δουλειά. Όλοι είχαν κάτι να κάνουν κι έτσι, αφού δεν είχαμε διορίσει ειδικό φωτογράφο, οι φωτογραφίες που βλέπετε τραβήχτηκαν στις στάσεις και τα διαλείμματα. Ωστόσο είναι πολύ χαρακτηριστικές τόσο για την ομορφιά του φθινοπωρινού τοπίου των Ραχών, όσο και για την ενότητα και την καλή διάθεση της ομάδας μας.


Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το Γιαλισκάρι, αλλά σταματήσαμε όταν άρχισε να σκοτεινιάζει λίγο μετά τον "Θεόκτιστο Γιόφυρα", το εντυπωσιακό φυσικό γεφύρι που φιγουράρει στις τελευταίες φωτογραφίες. Όμως με πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάμε για να καθαρίσουμε και το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και σας περιμένουμε στην επόμενη εθελοντική δράση!





Ο Θεόκτιστος Γιόφυρας στον Μύρσωνα Ποταμό στις Ράχες



Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δημήτρη Μελή του τουριστικού πρακτορείου Ikaria-Holidays που μετά το τέλος της δουλειάς προσφέρθηκε να μας μεταφέρει με το λεωφορείο της εταιρίας από το Γιαλισκάρι πίσω στο σημείο εκκίνησης στις Βαθές. Επίσης ευχαριστούμε τον Γιάννη Κ. που τράβηξε τις φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να ξαναδείτε σε καλύτερη ανάλυση σε ένα θεαματικό slideshow!




Για να ενημερωθείτε για τις επόμενες δράσεις μας, δείτε το πρόγραμμά μας, παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις σ' αυτό το ιστολόγιο, καθώς και στα...


1 σχόλιο:

Nana είπε...

Πήρα χαρά! Μπλογκάρισα την πιο ωραία εικόνα από αυτή την καταχώρηση του ημερολογίου. Ευχαριστώ!