Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα Εκδρομών και Δράσεων 4/16 - 9/16

.....



.Πρόγραμμα Εκδρομών και Δράσεων
Απρίλιος - Σεπτέμβριος 2016


 



Γεια σας φίλοι.
Παρακάτω δημοσιεύουμε τη συνέχεια του προγραμματισμού μας για το 2016. Τα κυριότερα που περιλαμβάνει είναι: 1) ο καθαρισμός του υπόλοιπου του Μονοπατιού του Μύρσωνα που δεν προλάβαμε να καλύψουμε στην προγούμενη δράση, δηλαδή το τμήμα από τον Θεόκτιστο Γιόφυρα ως το Γιαλισκάρι, 2) μια εκδρομή στην Άνω Χάλαρη ειδικά για τους φίλους που επισκέπτονται την Ικαρία τις μέρες του Πάσχα, 3) ο καθαρισμός και σήμανση του μέσου τμήματος του πολύ δημοφιλούς Μονοπατιού της Κορυφογραμμής του Αθέρα, και 4) ο καθαρισμός και σήμανση του επίοης πολύ δημοφιλούς δυτικού τμήματος του Μονοπατιού της Κορυφογραμμής του Αθέρα από την Εριφή στο Καρκινάγρι. Έτσι έχουμε:





  • ΑΠΡΙΛΙΟΣ

    Κυριακή 17 Απριλίου: Καθαρισμός και σηματοδότηση του υπολοίπου Μονοπατιού του Μύρσωνα από τον Θεόκτιστο Γιόφυρα ως το Γιαλισκάρι.




 
.

  • ΜΑΪΟΣ

    Τρίτη 3
    Μαΐου: Εκδρομή στην Άνω Χάλαρη: "Χριστός Ραχών - Διπόταμα - καταρράκτης Ράτσος - Προφ. Ηλίας".

     




    Κυριακή 24 Μαΐου: Καθαρισμός και σηματοδότηση του μονοπατιού "Ράχες (Εριφή) - Μέλισσα - Άγιος Ισίδωρος - Καρκινάγρι".





.


  • ΙΟΥΝΙΟΣ

    Κυριακή 12 Ιουνίου: Καθαρισμός και σηματοδότηση του μονοπατιού "Καστανιές (Ράχες) - Αμμούδια - Άγιος Δημήτριος (Πούντα)".


     
.


  • ΙΟΥΛΙΟΣ

    Κυριακή 10 ή 17 Ιουλίου: Πεζοπορία στον ¨Γύρο των Ραχών" για όσους συμμετέχουν στο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας ("Μουσικές Αυλές").

     
.


  • ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

    Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και Εκλογές νέου Δ.Σ.

     
 


.


 
Παράλληλα, συνεχίζουμε τις εξερευνήσεις και σηματοδοτήσεις, συνεργαζόμαστε με άλλους Συλλόγους και προωθούμε διαρκώς το θέμα της ανάπτυξης του πεζοπορικού/ορειβατικού τουρισμού στο νησί. Σε σχέση με αυτό ήδη από τον περασμένο χρόνο εκδίδουμε στο Google maps ψηφιακούς χάρτες των διαδρομών που έχουμε κάνει, οι οποίοι προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον. Μπορείτε να δείτε μερικούς από αυτούς δημοσιευμένους συγκεντρωτικά σε φιλικό μπλογκ.

Επίσης, δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία. Όπως γίνεται πάντα, οποιαδήποτε σημαντική ενημέρωση καθώς και οι αναλυτικές λεπτομέρειες (ώρες, διάρκεια, απαιτούμενα, αρχηγοί, τηλέφωνα, κτλ.) κάθε εκδρομής και εθελοντικής δράσης ανακοινωνονται σε ειδικά καλέσματα που αναρτώνται εγκαίρως σ' αυτό το μπλογκ και στη συνέχεια μοιράζονται και στα γκρουπ του facebook: "Ορειβατικός Σύλλογος Ικαρίας" και "Ορειβάτες Πεζοπόροι Ικαρίας" .



 
.

Σας περιμένουμε στις εκδρομές και τις δράσεις μας.
Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως.
Ευχαριστούμε.


Το Δ.Σ.





    Σχόλια, ερωτήσεις και πληροφορίες εδώ καθώς και στα γκρουπ
    "Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας" και "Ορειβάτες Πεζοπόροι Ικαρίας"
    στο facebook.

    Δευτέρα 21 Μαρτίου, 2016
    .
    .

    Δεν υπάρχουν σχόλια: