Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Τα βουνά της Ικαρίας στο Ίνσταγκραμ - 1ο μέρος

 .
Αγαπητοί αναγνώστες,
τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά με τα αλλεπάλληλα lock-down, βλέπουμε με χαρά ότι οι δημοσιεύσεις στο ίνσταγκραμ από ορειβασίες, πεζοπορίες ή και απλές βόλτες στην ενδοχώρα και τα όμορφα βουνά της Ικαρίας έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά τόσο σε ποσότητα όσο και ποιότητα.
Έτσι, σήμερα, παράλληλα με τη σειρά ενημερώσεων από τη σελίδα μας στο φέησμπουκ, εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά άρθρων που θα περιέχουν ενσωματωμένες κατευθείαν από την πηγή τους στο ίνσταγκραμ μερικές από αυτές τις φωτογραφίες, ορισμένες από τις οποίες είναι πραγματικά καταπληκτικές!
Στις 50 φωτογραφίες που ακολουθούν, λόγω έλλειψης χώρου, δεν ενσωματώθηκαν και οι περιγραφές και οι άλλες πληροφορίες που περιέχουν. Αυτές μπορείτε να τις δείτε αν ανοίξετε την εικόνα που σας ενδιαφέρει, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο τετράγωνο.
Ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς! 🥰

 

Χαιρόμαστε που η άγρια φύση της Ικαρίας προσφέρει μια δημιουργική διέξοδο στους ανθρώπους που την ανακαλύπτουν, και χαιρόμαστε επίσης διπλά που κι εμείς σαν Σύλλογος, με τη δουλειά που έχουμε κάνει στα μονοπάτια του νησιού, τους έχουμε βοηθήσει.

 

Σε επόμενο άρθρο θα αναρτηθούν άλλες 40 φωτογραφίες.

 

Αναμείνατε...





















































Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020
 
Όπως πάντα, σχόλια, ερωτήσεις και πληροφορίες εδώ, ή στο mail μας ή στη σελίδα του Συλλόγου και το γκρουπ "Ορειβάτες Πεζοπόροι Ικαρίας" στο facebook.

2 σχόλια:

Nana είπε...

Πολύ ωραίο και πολύ ωραία ιδέα! Πολύς κόσμος στα βουνά της Ικαρίας, είναι αλήθεια.
Αναμένουμε τις υπόλοιπες.

Love Ikaria είπε...

Τα βουνά της Ικαρίας έχουν πολύ ωραία σκηνικά και το νησί προσφέρεται για περιπέτειες στη φύση.